Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met gesneden kroonlijst onder zadeldak met voorschild en topschoorsteen en overkraagde achterbouw op de verdieping in Franeker

Woonhuis

Zilverstraat 26
8801KC Franeker (gemeente Franekeradeel)
Friesland


Beschrijving van Pand met gesneden kroonlijst onder zadeldak met voorschild en topschoorsteen en overkraagde achterbouw op de verdieping

Pand onder zadeldak, met voorschild waarboven topschoorsteen; gesneden kroonlijst. Achterbouw op de verdieping overgekraagd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 15807
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met gesneden kroonlijst onder zadeldak met voorschild en topschoorsteen en overkraagde achterbouw op de verdieping in Franeker

Woonhuis met verdieping en halve verdieping met door zware kroonlijst recht afgesloten gevel onder zadeldak met dakkapel en met door een met een bol b ..

Zilverstraat 28
Franeker (Gemeente Franekeradeel)
Woonhuis met verdieping en halve verdieping onder zadeldak; gevel recht afgesloten door zware kroonlijst, waarboven dakkapel. Topschoorsteen..

Woonhuis van drie volle verdiepingen onder pannengedekt schilddak tegen rechte kroonlijst aan voor- en achterzijde (Moulijn)

Zilverstraat 16
Franeker (Gemeente Franekeradeel)
Woonhuis van drie volle verdiepingen onder pannengedekt schilddak tegen rechte kroonlijst aan voor- en achterzijde. De gevel met hardstenen ..

Korendragershuisje

Eise Eisingastraat 28
Franeker (Gemeente Franekeradeel)
Korendragershuisje. Klein pand onder zadeldak tegen gevel verjongd door twee treden met hoekblokken, waartegen smalle klauwstukken. Ingang ..

Hoekpand

Eise Eisingastraat 26
Franeker (Gemeente Franekeradeel)
Hoekpand met subsidie gebouwd.

Smal pand onder zadeldak voor afgeschuind en van topschoorsteen voorzien

Zilverstraat 37
Franeker (Gemeente Franekeradeel)
Smal pand onder zadeldak voor afgeschuind en van topschoorsteen voorzien. In de gevel ontlastingsbogen en steen 1664. Achterpuntgevel met ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand met gesneden kroonlijst onder zadeldak met voorschild en topschoorsteen en overkraagde achterbouw op de verdieping in Franeker

Foto's (2)