Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Het "Witte Huis", langgerekte hoeve, gedekt met mansardedaken. Middengedeelte en schuur hoger. Segmentboogvensters en -ingangen en rechthoekige vensters in Naamse steen. Voor het gebouw een stoep en h .. in Eijsden

Boerderij

Withuis 10
6245KB Eijsden (gemeente Eijsden Margraten)
Limburg


Beschrijving van Het "Witte Huis", langgerekte hoeve, gedekt met mansardedaken. Middengedeelte en schuur hoger. Segmentboogvensters en -ingangen en rechthoekige vensters in Naamse steen. Voor het gebouw een stoep en h ..

Het "Witte Huis", langgerekte hoeve, gedekt met mansardedaken. Middengedeelte en schuur hoger. Segmentboogvensters en -ingangen en rechthoekige vensters in Naamse steen. Voor het gebouw een stoep en hardstenen schamppalen. Bakhuis met arcade van zes ellipsboogpoorten. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 15534
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Het "Witte Huis", langgerekte hoeve, gedekt met mansardedaken. Middengedeelte en schuur hoger. Segmentboogvensters en -ingangen en rechthoekige vensters in Naamse steen. Voor het gebouw een stoep en h .. in Eijsden

Hoeve onder mansardedak. Witgeverfd

Withuis 8
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
Hoeve onder mansardedak. Witgeverfd.

Perceelsgedeelte onder een mansardedak, en achter een gevel van het pand nr 7. Witgeverfd. Geblokte hoeklisenen en segmentboogingangen -vensters van N ..

Withuis 7
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
PERCEELSGEDEELTE onder een mansardedak, en achter een gevel van het pand nr 7. XVIII B. Witgeverfd. Geblokte hoeklisenen en segmentboogingan..

Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak. Ingang- en vensteromlijstingen van Naamse steen. Onder een dak met buurnummer 11

Withuis 9
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak, plm 1800. Ingang- en vensteromlijstingen van Naamse steen. Onder een dak met buurnummer 11..

Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak. Geblokte hoeklisenen en segmentboogingang en -vensters van Naamse steen. Onder een dak met buurnumme ..

Withuis 5
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak, XVIII B. Geblokte hoeklisenen en segmentboogingang en -vensters van Naamse steen. Onder ee..

Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak. Ingang- en vensteromlijstingen van Naamse steen. Onder een dak met buurnummer 9

Withuis 11
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak, plm 1800. Ingang- en vensteromlijstingen van Naamse steen. Onder een dak met buurnummer 9.

Kaart & Routeplanner


Foto's (5)