Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoeve onder mansardedak. Witgeverfd in Eijsden

Boerderij

Withuis 8
6245KB Eijsden (gemeente Eijsden Margraten)
Limburg


Beschrijving van Hoeve onder mansardedak. Witgeverfd

Hoeve onder mansardedak. Witgeverfd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 15533
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoeve onder mansardedak. Witgeverfd in Eijsden

Het "Witte Huis", langgerekte hoeve, gedekt met mansardedaken. Middengedeelte en schuur hoger. Segmentboogvensters en -ingangen en rechthoekige venste ..

Withuis 10
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
Het "Witte Huis", langgerekte hoeve, gedekt met mansardedaken. Middengedeelte en schuur hoger. Segmentboogvensters en -ingangen en rechthoek..

Perceelsgedeelte onder een mansardedak, en achter een gevel van het pand nr 7. Witgeverfd. Geblokte hoeklisenen en segmentboogingangen -vensters van N ..

Withuis 7
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
PERCEELSGEDEELTE onder een mansardedak, en achter een gevel van het pand nr 7. XVIII B. Witgeverfd. Geblokte hoeklisenen en segmentboogingan..

Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak. Geblokte hoeklisenen en segmentboogingang en -vensters van Naamse steen. Onder een dak met buurnumme ..

Withuis 5
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak, XVIII B. Geblokte hoeklisenen en segmentboogingang en -vensters van Naamse steen. Onder ee..

Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak. Ingang- en vensteromlijstingen van Naamse steen. Onder een dak met buurnummer 11

Withuis 9
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak, plm 1800. Ingang- en vensteromlijstingen van Naamse steen. Onder een dak met buurnummer 11..

Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak. Ingang- en vensteromlijstingen van Naamse steen. Onder een dak met buurnummer 9

Withuis 11
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak, plm 1800. Ingang- en vensteromlijstingen van Naamse steen. Onder een dak met buurnummer 9.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)