Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak. Ingang- en vensteromlijstingen van Naamse steen. Onder een dak met buurnummer 9 in Eijsden

Woonhuis

Withuis 11
6245KA Eijsden (gemeente Eijsden Margraten)
Limburg

Bouwjaar: ca. 1800 1800 ca. 1800


Beschrijving van Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak. Ingang- en vensteromlijstingen van Naamse steen. Onder een dak met buurnummer 9

Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak, plm 1800. Ingang- en vensteromlijstingen van Naamse steen. Onder een dak met buurnummer 9. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 15532
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak. Ingang- en vensteromlijstingen van Naamse steen. Onder een dak met buurnummer 9 in Eijsden

Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak. Ingang- en vensteromlijstingen van Naamse steen. Onder een dak met buurnummer 11

Withuis 9
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak, plm 1800. Ingang- en vensteromlijstingen van Naamse steen. Onder een dak met buurnummer 11..

Perceelsgedeelte onder een mansardedak, en achter een gevel van het pand nr 7. Witgeverfd. Geblokte hoeklisenen en segmentboogingangen -vensters van N ..

Withuis 7
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
PERCEELSGEDEELTE onder een mansardedak, en achter een gevel van het pand nr 7. XVIII B. Witgeverfd. Geblokte hoeklisenen en segmentboogingan..

Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak. Geblokte hoeklisenen en segmentboogingang en -vensters van Naamse steen. Onder een dak met buurnumme ..

Withuis 5
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
Laag witgeverfd bakstenen huis onder mansardedak, XVIII B. Geblokte hoeklisenen en segmentboogingang en -vensters van Naamse steen. Onder ee..

Het "Witte Huis", langgerekte hoeve, gedekt met mansardedaken. Middengedeelte en schuur hoger. Segmentboogvensters en -ingangen en rechthoekige venste ..

Withuis 10
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
Het "Witte Huis", langgerekte hoeve, gedekt met mansardedaken. Middengedeelte en schuur hoger. Segmentboogvensters en -ingangen en rechthoek..

Hoeve onder mansardedak. Witgeverfd

Withuis 8
Eijsden (Gemeente Eijsden Margraten)
Hoeve onder mansardedak. Witgeverfd.

Kaart & Routeplanner


Foto's (3)