Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Dwarshuis zonder verdieping onder hoog zadeldak, met pannen gedekt dat aan de korte zijden wordt afgesloten door puntgevels met vlechtingen in Etten Leur

Woonhuis

Markt 58
4875CG Etten Leur
Noord Brabant


Beschrijving van Dwarshuis zonder verdieping onder hoog zadeldak, met pannen gedekt dat aan de korte zijden wordt afgesloten door puntgevels met vlechtingen

Dwarshuis zonder verdieping onder hoog zadeldak, met pannen gedekt dat aan de korte zijden wordt afgesloten door puntgevels met vlechtingen. 18e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 15398
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Dwarshuis zonder verdieping onder hoog zadeldak, met pannen gedekt dat aan de korte zijden wordt afgesloten door puntgevels met vlechtingen in Etten Leur

Dwarshuis zonder verdieping onder hoog zadeldak met pannen gedekt, dat aan de korte zijden wordt afgesloten door puntgevels met vlechtingen

Markt 56
Etten Leur
Dwarshuis zonder verdieping onder hoog zadeldak met pannen gedekt, dat aan de korte zijden wordt afgesloten door puntgevels met vlechtingen,..

Heilige Lambertus

Markt 60
Etten Leur
Inleiding. WOONHUIS met elementen van de Neo-Gotiek en de Neo-Renaissance. Het is gebouwd in 1885 door het kerkbestuur van de St. Lambertus..

Huis met eeuwse tweeling-trapgevel, waarin een met een masker versierd jonisch kraagsteentje en tien eenvoudige sierankers, venster vergroot en rechts ..

Markt 54
Etten Leur
Huis met XVIIe eeuwse tweeling-trapgevel, waarin een met een masker versierd jonisch kraagsteentje en tien eenvoudige sierankers, Venster ve..

Zes stoeppalen

Markt 52
Etten Leur
Zes stoeppalen.

Heilig Hartbeeld

Markt 62
Etten Leur
Inleiding. H. HARTBEELD uit 1926 van de Bredase beeldhouwer K.A. Smout (het beeld is gesigneerd met Casmout), gegoten door de Düsseldpf. B..

Kaart & Routeplanner