Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, midden 19e eeuw, onder rieten wolfdak en met in de voorgevel vensters met luiken en 20- en 9- ruitsschuiframen in Doornspijk

Boerderij

Schiksweg 8
8085PD Doornspijk (gemeente Elburg)
Gelderland


Beschrijving van Boerderij, midden 19e eeuw, onder rieten wolfdak en met in de voorgevel vensters met luiken en 20- en 9- ruitsschuiframen

Boerderij, midden 19e eeuw, onder rieten wolfdak en met in de voorgevel vensters met luiken en 20- en 9- ruitsschuiframen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 14922
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, midden 19e eeuw, onder rieten wolfdak en met in de voorgevel vensters met luiken en 20- en 9- ruitsschuiframen in Doornspijk

Boerderij van het type hallehuis

Oude Harderwijkerweg 28
Doornspijk (Gemeente Elburg)
Omschrijving BOERDERIJ van het type hallehuis. De gevels zijn deels opgetrokken uit baksteen in kruisverband. De wolfskap is met riet gedek..

Bijschuur

Oude Harderwijkerweg 28
Doornspijk (Gemeente Elburg)
Omschrijving De gevels van de uit ca. 1910 daterende schuur is met behulp van bestaand materiaal (kleiner formaat baksteen; halfsteens verb..

Boerderij, begin 19e eeuw, onder rieten wolfdak

Oude Harderwijkerweg 57
Doornspijk (Gemeente Elburg)
Boerderij, begin 19e eeuw, onder rieten wolfdak. In de voorgevel vensters met luiken en negenruitsramen. Zolderluik onder opgewipt gedeelte ..

Gepleisterde boerderij, onder rieten wolfsdak

Oude Hogeweg 16
Doornspijk (Gemeente Elburg)
Gepleisterde boerderij, onder rieten wolfdak. Links uitgebouwde kamer. In de voorgevel jaartalankers: 1744 en vensters met luiken en negenru..

Boerderij met de nokas haaks op de weg gesitueerd

Stoopschaarweg 9
Elburg
Omschrijving De BOERDERIJ is met de nokas haaks op de weg gesitueerd en bezit een rechthoekige plattegrond. Het afgewolfde schilddak is bel..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij, midden 19e eeuw, onder rieten wolfdak en met in de voorgevel vensters met luiken en 20- en 9- ruitsschuiframen in Doornspijk

Foto's (1)