Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met trapgevel met dekplaten, lijsten, hoekblokken, geblokte ontlastingsbogen en toppilaster op leeuwenmasker in Elburg

Woonhuis

Beekstraat 35
8081EB Elburg
Gelderland

Bouwjaar: eerste kwart 17e eeuw


Beschrijving van Huis met trapgevel met dekplaten, lijsten, hoekblokken, geblokte ontlastingsbogen en toppilaster op leeuwenmasker

Huis met trapgevel (XVII a) met dekplaten, lijsten, hoekblokken, geblokte ontlastingsbogen en toppilaster op leeuwenmasker. Parterre en verdieping en zolderverdieping. Muurankers. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 14668
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met trapgevel met dekplaten, lijsten, hoekblokken, geblokte ontlastingsbogen en toppilaster op leeuwenmasker in Elburg

Hoekpand Beekstraat. Gepleisterde lijstgevels. Parterre met verdieping.

Jufferenstraat 28
Elburg
Hoekpand Beekstraat. Gepleisterde lijstgevels. Parterre met verdieping. In de gevel XIXa?, deuromlijsting. Schuiframen. Hoeksteen met jaarta..

Huis met gepleisterde lijstgevel parterre, verdieping en mezzanino

Beekstraat 39
Elburg
Huis met gepleisterde lijstgevel (XIX a), parterre, verdieping en mezzanino. Schuiframen, schilddak met schoorsteen, muurijzers (XVII) en st..

Huis met trapgevel met dekstukken en lijsten, geblokte ontlastingsbogen met engelenkopjes, muurankers

Beekstraat 43
Elburg
Huis met trapgevel (XVII a) met dekstukken en lijsten, geblokte ontlastingsbogen met engelenkopjes, muurankers. Achtergevel voor- en achterh..

Huis met lijstgevel voor ouder pand

Beekstraat 45
Elburg
Huis met lijstgevel (XIX a) voor ouder pand (XVII ?). Parterre met verdieping. Schilddak. Deur ca. 1800 met klopper. Schuiframen.

Huis met klokgevel parterre met twee zolderverdiepingen

Beekstraat 47
Elburg
Huis met klokgevel (XVIII), parterre met twee zolderverdiepingen. (nrs 47, 49 en 51: groep van drie, twee klokgevels, die een puntgevel flan..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met trapgevel met dekplaten, lijsten, hoekblokken, geblokte ontlastingsbogen en toppilaster op leeuwenmasker in Elburg

Foto's (2)