Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Een gietijzeren gedenkzuil op de top van de Paasheuvel in de vorm van een dikke vierkante, conisch toelopende zuil, bekroond met een urn. De zuil is gewijd aan Anna Maria Moens en draagt verscheidene .. in Ede

Overig

Gedenkzuil op top Paasheuvel a/d Paasbergerweg
6710AA Ede
Gelderland


Beschrijving van Een gietijzeren gedenkzuil op de top van de Paasheuvel in de vorm van een dikke vierkante, conisch toelopende zuil, bekroond met een urn. De zuil is gewijd aan Anna Maria Moens en draagt verscheidene ..

Een gietijzeren gedenkzuil op de top van de Paasheuvel in de vorm van een dikke vierkante, conisch toelopende zuil, bekroond met een urn. De zuil is gewijd aan Anna Maria Moens en draagt verscheidene opschriften. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 14465
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Een gietijzeren gedenkzuil op de top van de Paasheuvel in de vorm van een dikke vierkante, conisch toelopende zuil, bekroond met een urn. De zuil is gewijd aan Anna Maria Moens en draagt verscheidene .. in Ede

Mausoleum

bij vossenakker
ede
Mausoleum en Plantsoen.

De Eder Kuil: toiletgebouw (westelijk)

Van Pabstlaan 1
Ede
Omschrijving onderdeel 11: WESTELIJK TOILETGEBOUW. Inleiding Het westelijke TOILETGEBOUW als onderdeel van het complex "De Eder Kuil" uit ..

De Eder Kuil: Gedenkteken

Van Pabstlaan 1
Ede
Omschrijving onderdeel 12: GEDENKTEKEN. Ten zuidwesten van de publiekstribune bevindt zich een GEDENKTEKEN uit 1945. Het gedenkteken bestaa..

De Eder Kuil: speelveld en toneelgebouw

Van Pabstlaan 1
Ede
Omschrijving onderdeel 1: SPEELVELD met TONEELGEBOUW. Inleiding Het SPEELVELD met aangrenzend TONEELGEBOUW als onderdeel van het complex "..

De Eder Kuil: parkaanleg

Van Pabstlaan 1
Ede
2 PARKAANLEG PARKAANLEG als onderdeel van het complex "De Eder Kuil" uit 1936 naar ontwerp van Weener. Omschrijving Bij de aanleg, die lic..

Kaart & Routeplanner

Route naar Een gietijzeren gedenkzuil op de top van de Paasheuvel in de vorm van een dikke vierkante, conisch toelopende zuil, bekroond met een urn. De zuil is gewijd aan Anna Maria Moens en draagt verscheidene .. in Ede

Foto's (2)