Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij van het langgeveltype. Woonhuis en stal onder een pannen zadeldak tussen puntgevels. Lagere aanbouw onder zadeldak tegen de achtergevel. In de gepleisterde voorgevel deuromlijsting met hoofd .. in Den Dungen

Boerderij

Paterstraat 39
5275AG Den Dungen (gemeente Sint Michielsgestel)
Noord Brabant

Bouwjaar: 19e eeuw 1800 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij van het langgeveltype. Woonhuis en stal onder een pannen zadeldak tussen puntgevels. Lagere aanbouw onder zadeldak tegen de achtergevel. In de gepleisterde voorgevel deuromlijsting met hoofd ..

Boerderij van het langgeveltype, 19e eeuw. Woonhuis en stal onder een pannen zadeldak tussen puntgevels. Lagere aanbouw onder zadeldak tegen de achtergevel. In de gepleisterde voorgevel deuromlijsting met hoofdgestel en getoogde staldeur. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 14194
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij van het langgeveltype. Woonhuis en stal onder een pannen zadeldak tussen puntgevels. Lagere aanbouw onder zadeldak tegen de achtergevel. In de gepleisterde voorgevel deuromlijsting met hoofd .. in Den Dungen

Boerderij, ten dele gepleisterd, van het langgeveltype. Met riet en pannen gedekt wolfdak. In de zijgevel deuromlijsting met hoofdgestel op consoles. ..

Paterstraat 38
Den Dungen (Gemeente Sint Michielsgestel)
Boerderij, ten dele gepleisterd, van het langgeveltype, 19e eeuw. Met riet en pannen gedekt wolfdak. In de zijgevel deuromlijsting met hoofd..

Boerderij van het staldeeltype - staldeel in 19e eeuw gewijzigd in midden langsdeel - onder met riet en pannen gedekt wolfdak

Grinsel 71
Den Dungen (Gemeente Sint Michielsgestel)
Boerderij van het staldeeltype - staldeel in 19e eeuw gewijzigd in midden langsdeel- onder met riet en pannen gedekt wolfdak. In voorgevel ..

Boerderij, onder met riet en pannen gedekt wolfdak. In de voorgevel vensters met 20-ruitsschuiframen

Paterstraat 63
Den Dungen (Gemeente Sint Michielsgestel)
Boerderij, blijkens jaartalankers uit 1840; onder met riet en pannen gedekt wolfdak. In de voorgevel vensters met 20-ruitsschuiframen.

Boerderij onder rieten wolfdak. Vensters met luiken

Grinsel 77
Den Dungen (Gemeente Sint Michielsgestel)
Boerderij onder rieten wolfdak. In de voorgevel jaartalankers: 1837. Vensters met luiken.

Boerderij onder met riet en pannen gedekt wolfdak. In de voorgevel vensters met luiken en schuiframen met 20- en 25-ruitsroedenverdeling. Deur uit de ..

Hooidonksestraat 13
Den Dungen (Gemeente Sint Michielsgestel)
Boerderij onder met riet en pannen gedekt wolfdak, 1835. In de voorgevel vensters met luiken en schuiframen met 20- en 25-ruitsroedenverdeli..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)