Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Stolphoeve met houten top boven het woongedeelte; teruggeplaatste dwarsdeur in de voorgevel. Gesneden voordeur; gedeeltelijk houten zijwand met negenruits schuifvensters in Hoogkarspel

Boerderij

Streekweg 148
1616AM Hoogkarspel (gemeente Drechterland)
Noord Holland


Beschrijving van Stolphoeve met houten top boven het woongedeelte; teruggeplaatste dwarsdeur in de voorgevel. Gesneden voordeur; gedeeltelijk houten zijwand met negenruits schuifvensters

Stolphoeve met houten top boven het woongedeelte; teruggeplaatste dwarsdeur in de voorgevel. Gesneden voordeur; gedeeltelijk houten zijwand met negenruits schuifvensters. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 14058
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Stolphoeve met houten top boven het woongedeelte; teruggeplaatste dwarsdeur in de voorgevel. Gesneden voordeur; gedeeltelijk houten zijwand met negenruits schuifvensters in Hoogkarspel

Watertoren

Streekweg 235
Hoogkarspel (Gemeente Drechterland)
Inleiding WATERTOREN, gebouwd in 1930 in opdracht van het Provinciaal Waterleidingbedrijf van Noord-Holland, naar ontwerp van ir. B.F. van N..

Stolpboerderij van het afgeleide Noordhollandse type

Streekweg 62
Hoogkarspel (Gemeente Drechterland)
Inleiding: Aan de zuidzijde van de Streekweg gelegen STOLPBOERDERIJ van het afgeleide Noordhollandse type met aangebouwd woonhuis aan de wes..

Stolpboerderij van het afgeleide Westfriese type

Streekweg 30
Hoogkarspel (Gemeente Drechterland)
Inleiding Aan de zuidzijde van de Streekweg gelegen STOLPBOERDERIJ van het afgeleide Westfriese type met aangebouwde woning aan de linkerzij..

Stolpboerderij van het afgeleide Noordhollandse typ

Streekweg 20
Hoogkarspel (Gemeente Drechterland)
Inleiding STOLPBOERDERIJ van het afgeleide Noordhollandse type gelegen aan de zuidzijde van de Streekweg en hiervan door een (gereconstrue..

Banpaal. Een hardstenen banpaal, bekroond door een leeuw en gemerkt met het jaartal

Dr.Nuijensstraat 128
Westwoud (Gemeente Drechterland)
Banpaal. Een hardstenen banpaal, bekroond door een leeuw en gemerkt met het jaartal 1754.

Kaart & Routeplanner


Foto's (13)

Alle 13 foto's weergeven