Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoekpand Driehuissteiger. Pand met eenvoudige in rustica-imitatie gepleisterde lijstgevel. Gevel aan de Voorstraatshaven onder rechte lijst in Dordrecht

Woonhuis

Voorstraat 469
3311CV Dordrecht
Zuid Holland

Bouwjaar: eerste helft 19e eeuw 17e eeuw (zijde Voorstraatshaven)


Beschrijving van Hoekpand Driehuissteiger. Pand met eenvoudige in rustica-imitatie gepleisterde lijstgevel. Gevel aan de Voorstraatshaven onder rechte lijst

HOEKPAND Driehuissteiger. Pand met eenvoudige in rustica-imitatie gepleisterde lijstgevel (XIX A). Gevel aan de Voorstraatshaven (XVII) onder rechte lijst. Empire ramen. Fraai gebouw van eenvoudige doch harmonische architectuur en van oudheidkundige waarde. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 13840
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoekpand Driehuissteiger. Pand met eenvoudige in rustica-imitatie gepleisterde lijstgevel. Gevel aan de Voorstraatshaven onder rechte lijst in Dordrecht

Hoekpand Driehuissteiger. Aan de Voorstraatshaven gevel onder rechte lijst

Voorstraat 467
Dordrecht
HOEKPAND Driehuissteiger. Aan de Voorstraatshaven gevel (XVII ?) onder rechte lijst. Fraai gebouw van eenvoudige doch harmonische architec..

Pand met eenvoudige lijstgevel met schuiframen

Voorstraat 473
Dordrecht
PAND met eenvoudige lijstgevel (XVIII) met schuiframen uit de bouwtijd. Pui gewijzigd, kroonlijst verdwenen. Aan de Voorstraatshaven vakwer..

Hoekpand Dolhuisstraat. Gepleisterde lijstgevel

Voorstraat 428
Dordrecht
HOEKPAND Dolhuisstraat. Gepleisterde lijstgevel (XIX A). Gebouw van eenvoudige doch harmonische architectuur en van oudheidkundige waarde.

Pand met gepleisterde lijstgevel

Voorstraat 430
Dordrecht
PAND met gepleisterde lijstgevel (XIX A). Gebouw van eenvoudige doch harmonische architectuur en van oudheidkundige waarde.

Pand met eenvoudige lijstgevel

Voorstraat 432
Dordrecht
PAND met eenvoudige lijstgevel (XIX d). Gebouw van eenvoudige doch harmonische architectuur en van oudheidkundige waarde.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)