Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met lijstgevel in Dordrecht

Woonhuis

Voorstraat 343
3311EP Dordrecht
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e eeuw


Beschrijving van Pand met lijstgevel

PAND met lijstgevel (XVIII). Fraai gebouw van eenvoudige doch harmonische architectuur en van oudheidkundige waarde. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 13812
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met lijstgevel in Dordrecht

Pand met lijstgevel

Voorstraat 341
Dordrecht
PAND met lijstgevel (XVIII b). Onder de kroonlijst consoles Lodewijk XIV. Aan de Voorstraatshaven puntgevel met vlechtingen (XVII - XVIII)...

Pand met lijstgevel

Voorstraat 345
Dordrecht
PAND met lijstgevel (XVIII). Parterre samengetrokken met no 347. Aan de Voorstraatshaven puntgevel en gevel onder lijst. Fraai gebouw van ..

Hoekpand Visbrug met lijstgevel

Voorstraat 347
Dordrecht
HOEKPAND Visbrug met lijstgevel (XVIII). In de verdieping schuiframen (XIX A). Parterre samengetrokken met het naastgelegen pand no 345, dat..

Twee panden, waarvan de parterres tot een winkelruimte zijn samengetrokken. Het linker heeft een lijstgevel en het rechter een dubbel verkropte lijst ..

Voorstraat 337
Dordrecht
Twee PANDEN, waarvan de parterres tot een winkelruimte zijn samengetrokken. Het linker heeft een lijstgevel (XVIII) en het rechter een dubb..

Waalse kerk

Voorstraat 296
Dordrecht
Waals Hervormde Kerk. Langgerekte ZAALKERK op de hoek van de Voor- en Visstraat. Oorspronkelijk kerk van het H. Sacramentsgasthuis aan de Vi..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)