Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Groot pakhuis ter breedte van vijf vensterassen. Parterre en twee verdiepingen. Oude kozijnen en luiken. Schilddak in Dordrecht

Woonhuis

Dolhuisstraat 2
3311VE Dordrecht
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw


Beschrijving van Groot pakhuis ter breedte van vijf vensterassen. Parterre en twee verdiepingen. Oude kozijnen en luiken. Schilddak

Groot PAKHUIS (XVII) ter breedte van vijf vensterassen. Parterre en twee verdiepingen. Oude kozijnen en luiken. Schilddak. Gebouw van eenvoudige doch harmonische architectuur en van oudheidkundige waarde. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 13316
Laatste wijziging: 2014-10-02 18:33:51.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Groot pakhuis ter breedte van vijf vensterassen. Parterre en twee verdiepingen. Oude kozijnen en luiken. Schilddak in Dordrecht

Pand met Dordts trapgeveltje ter breedte van een venster

Dolhuisstraat 6
Dordrecht
PAND met Dordts trapgeveltje (ca. 1700) ter breedte van een venster. Parterre en zolderverdieping. Gebouw van eenvoudige doch harmonische a..

Winkelwoonhuis

Voorstraat 424
Dordrecht
Inleiding WINKELWONING met een voorgevel die deels uit de negentiende eeuw en deels uit de vroege twintigste eeuw dateert, gebouwd voor een..

Hoekpand Dolhuisstraat. Gepleisterde lijstgevel

Voorstraat 428
Dordrecht
HOEKPAND Dolhuisstraat. Gepleisterde lijstgevel (XIX A). Gebouw van eenvoudige doch harmonische architectuur en van oudheidkundige waarde.

Dubbele winkelwoning

Voorstraat 420
Dordrecht
Inleiding Vroeg twintigste-eeuwse, dubbele WINKELWONING met een oudere kern. De in de huidige vorm uit 1905-1906 daterende winkelwoningen z..

Pand met gepleisterde lijstgevel

Voorstraat 430
Dordrecht
PAND met gepleisterde lijstgevel (XIX A). Gebouw van eenvoudige doch harmonische architectuur en van oudheidkundige waarde.

Kaart & Routeplanner