Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels met geprofileerde natuurstenen dekplaten in Deventer

Woonhuis

Smedenstraat 23
7411RB Deventer
Overijssel


Beschrijving van Huis met in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels met geprofileerde natuurstenen dekplaten

Huis met in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels met geprofileerde natuurstenen dekplaten. Ontlastingsbogen; bakstenen tandlijsten. Pui gepleisterd. XVII A. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12802
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels met geprofileerde natuurstenen dekplaten in Deventer

Huis met gepleisterde in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels

Smedenstraat 21
Deventer
Huis met gepleisterde in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels; de toppinakel met geprofileerde natuurstenen dekplaat. Hoge p..

Huis met in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels

Smedenstraat 25
Deventer
Huis met in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels; de toppinakel met geprofileerde natuurstenen dekplaat. Ontlastingsbogen. B..

Winkel-/woonhuis met gepleisterde trapgevel bekroond door topmakelaar op kraagsteen met leeuwenmasker

Smedenstraat 26
Deventer
Onderkelderd huis met gepleisterde trapgevel bekroond door topmakelaar op kraagsteen met leeuwenmasker. De treden gedekt met geprofileerde n..

Pand met 17e-eeuwse achtergevel

Smedenstraat 46
Deventer
Fors HOEKPAND met aan de achterzijde fraai bewaarde in jaarankers 1634 gedateerde tuitgevel, voorzien van muizetand, vlechtingen en kleine v..

Linkerdeel van een tegen de noordzijde van de Broederenkerk aan gebouwd onderkelderd verdiepingloos pand onder schilddak. Lijstgevel. Dakkapel met een ..

Achter de Broederen 8
Deventer
Linkerdeel van een tegen de noordzijde van de Broederenkerk aangebouwd onderkelderd verdiepingloos pand onder schilddak. Lijstgevel. Dakkape..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)