Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels, gedekt door geprofileerde natuurstenen platen in Deventer

Woonhuis

Menstraat 25
7411EX Deventer
Overijssel


Beschrijving van Huis met in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels, gedekt door geprofileerde natuurstenen platen

Huis met in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels, gedekt door geprofileerde natuurstenen platen. Bakstenen tandlijsten. Groot nieuw aangebracht kruiskozijn op de verdieping. De poort eveneens nieuw XVII. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12673
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels, gedekt door geprofileerde natuurstenen platen in Deventer

Onderkelderd huis met door eensteens rollaag gedekte klokgevel

Menstraat 27
Deventer
Onderkelderd huis met door eensteens rollaag gedekte klokgevel. Ontlastingsbogen boven de zoldervensters en van vroegere vensters. Natuurste..

Pand met merkwaardige in- en uitgezwenkte topgevel bekroond door een driehoekig fronton met pinakel

Menstraat 23
Deventer
Pand met merkwaardige in- en uitgezwenkte topgevel bekroond door een driehoekig fronton met pinakel. Natuurstenen sierdelen, o.a. voluten en..

Onderkelderd huis met gedeeltelijk ontpleisterde afgeknotte topgevel

Menstraat 21
Deventer
Onderkelderd huis met gedeeltelijk ontpleisterde afgeknotte topgevel, waarvan de oorspronkelijke bekapping verloren is gegaan. Moeten, ontla..

Onderkelderd huis met door natuursteen gedekte klokgevel voorzien van aanzetvoluten

Menstraat 30
Deventer
Onderkelderd huis met door natuursteen gedekte klokgevel voorzien van aanzetvoluten. In de top hijskap; de zoldervensters met luiken behange..

Fors pand met gepleisterde rechte gevel

Menstraat 32
Deventer
Fors pand met gepleisterde rechte gevel. De ramen zijn niet oorspronkelijk.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)