Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand dat deel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand in Deventer

Woonhuis

Keizerstraat 16
7411HH Deventer
Overijssel


Beschrijving van Pand dat deel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Pand dat deel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Vijf traveeën brede gepleisterde lijstgevel, dakkapel. De vensters van de verdieping zijn voorzien van luiken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12614
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand dat deel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand in Deventer

Pand dat deel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 14
Deventer
Pand dat deel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Drie traveeën brede lijs..

Pand dat het middengedeelte vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 12
Deventer
Pand dat het middengedeelte vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Drie traveeën..

Pand dat onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 27
Deventer
Pand dat onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Vijf traveeën brede geple..

Pand dat deel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 29
Deventer
Pand dat deel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Gedeeltelijk gepleisterde..

Pand dat met het pand pikeursbaan 2 de afrondende linkerhoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen str ..

Keizerstraat 18
Deventer
Pand dat met het pand Pikeursbaan 2 de afrondende linkerhoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ont..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)