Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand dat een onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand in Deventer

Woonhuis

Keizerstraat 8
7411HG Deventer
Overijssel


Beschrijving van Pand dat een onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Pand dat een onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Vijf traveeën brede gepleisterde lijstgevel met middenrisaliet en dakkapel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12610
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand dat een onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand in Deventer

Pand dat onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 10
Deventer
PAND dat onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Drie traveeën brede lijst..

Pand, dat het linker gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen str ..

Keizerstraat 6
Deventer
Pand, dat het linker gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ont..

Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 21
Deventer
Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Drie traveeën brede, g..

Pand, dat het rechter gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen st ..

Geert Grootestraat 1
Deventer
Pand, dat het rechter gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel on..

Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 19
Deventer
Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Gepleisterde vijf trave..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)