Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand dat de rechter afrondende hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand in Deventer

Woonhuis

Keizerstraat 33
7411HD Deventer
Overijssel


Beschrijving van Pand dat de rechter afrondende hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Pand dat de rechter afrondende hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Gepleisterde lijstgevel. Nieuwe winkelpui. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12607
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand dat de rechter afrondende hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand in Deventer

Pand dat deel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 29
Deventer
Pand dat deel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Gedeeltelijk gepleisterde..

Pand dat onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 27
Deventer
Pand dat onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Vijf travee├źn brede geple..

Pand dat met het pand pikeursbaan 2 de afrondende linkerhoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen str ..

Keizerstraat 18
Deventer
Pand dat met het pand Pikeursbaan 2 de afrondende linkerhoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ont..

Pand dat deel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 16
Deventer
Pand dat deel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Vijf travee├źn brede gepl..

Pand, dat als hoekoplossing een onderdeel vormt van de in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen zuidwand van de keizers ..

Pikeursbaan 2
Deventer
Pand, dat als hoekoplossing een onderdeel vormt van de in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen zuidwand van ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)