Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand in Deventer

Woonhuis

Keizerstraat 19
7411HD Deventer
Overijssel


Beschrijving van Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Gepleisterde vijf traveeën brede lijstgevel. De vensters op de verdieping zijn voorzien van luiken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12601
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand in Deventer

Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 21
Deventer
Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Drie traveeën brede, g..

Pand dat onderdeel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 17
Deventer
Pand dat onderdeel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Gedeeltelijk gepleis..

Pand, dat het linker gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen str ..

Keizerstraat 6
Deventer
Pand, dat het linker gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ont..

Pand, dat het middengedeelte vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 23
Deventer
Pand, dat het middengedeelte vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Vijf traveeë..

Pand dat een onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 8
Deventer
Pand dat een onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Vijf traveeën brede g..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)