Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand dat onderdeel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand in Deventer

Woonhuis

Keizerstraat 17
7411HC Deventer
Overijssel


Beschrijving van Pand dat onderdeel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Pand dat onderdeel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Gedeeltelijk gepleisterde lijstgevel met middenrisaliet, dakkapel, cordonband en afsluitende zijlisenen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12600
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand dat onderdeel uitmaakt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand in Deventer

Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 19
Deventer
Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Gepleisterde vijf trave..

Pand, dat de afrondende linkerhoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 13
Deventer
Pand, dat de afrondende linkerhoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Gepleis..

Pand, dat het linker gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen str ..

Keizerstraat 6
Deventer
Pand, dat het linker gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ont..

Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 21
Deventer
Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Drie travee├źn brede, g..

Pand, dat het rechter gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen st ..

Geert Grootestraat 1
Deventer
Pand, dat het rechter gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel on..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)