Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand, dat het rechter gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand in Deventer

Woonhuis

Geert Grootestraat 1
7411GS Deventer
Overijssel


Beschrijving van Pand, dat het rechter gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Pand, dat het rechter gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Gepleisterde lijstgevel met twee risalieten en zijlisenen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12547
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand, dat het rechter gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand in Deventer

Pand, dat het linker gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen str ..

Keizerstraat 6
Deventer
Pand, dat het linker gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ont..

Pand dat een onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 8
Deventer
Pand dat een onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Vijf travee├źn brede g..

Pand dat onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 10
Deventer
PAND dat onderdeel is van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Drie travee├źn brede lijst..

Pakhuis met kantoor

Geert Grootestraat 8
Deventer
Inleiding Het PAKHUIS MET KANTOOR dateert van 1868-'69. Het pakhuis met neo-classicistisch voorgebouw verkeert nog in oorspronkelijke staat..

Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand

Keizerstraat 19
Deventer
Pand dat onderdeel vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand. Gepleisterde vijf trave..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand, dat het rechter gedeelte van de afrondende rechter hoek vormt van een in het derde kwart van de 19e eeuw als een symmetrisch geheel ontworpen straatwand in Deventer

Foto's (1)