Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Onderkelderd huis met een in de benedenbouw verminkte gepleisterde lijstgevel op plint. Tuitgevel aan achterzijde in Deventer

Woonhuis

Assenstraat 16
7411JT Deventer
Overijssel

Bouwjaar: 18e-19e eeuw


Beschrijving van Onderkelderd huis met een in de benedenbouw verminkte gepleisterde lijstgevel op plint. Tuitgevel aan achterzijde

Onderkelderd huis met een in de benedenbouw verminkte gepleisterde lijstgevel op plint. Tuitgevel aan achterzijde. XVIII-XIX. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12405
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Onderkelderd huis met een in de benedenbouw verminkte gepleisterde lijstgevel op plint. Tuitgevel aan achterzijde in Deventer

Meester Geertshuis. Onderkelderd huis met lijstgevel op plint. Op de verdieping vensters met geprofileerde natuurstenen dorpels. Kelderlicht met trali ..

Assenstraat 20
Deventer
Onderkelderd huis met lijstgevel op plint. Op de verdieping vensters met geprofileerde natuurstenen dorpels. Kelderlicht met traliewerk. XVI..

Huis met lijstgevel. Lijst voorzien van triglief-consoles en van muizetand. Vensters met strekken, enkele met vensterhekken. Moderne winkelpui

Assenstraat 55
Deventer
HUIS met lijstgevel. Lijst voorzien van triglief-consoles en van muizetand. Vensters met strekken, enkele met vensterhekken. Moderne winkelp..

Onderkelderd huis met lijstgevel op plint

Assenstraat 59
Deventer
Onderkelderd huis met lijstgevel op plint. Op de lijst consoles. Strekken. Tweede verdieping met geprofileerde natuurstenen dorpels rustend ..

Onderkelderd pand met gepleisterde lijstgevel; pui gewijzigd. Vormt een geheel met buurnummer 28

Assenstraat 22
Deventer
Onderkelderd pand met gepleisterde lijstgevel; pui gewijzigd. XVIII-XIX. Vormt een geheel met buurnummer 28.

Onderkelderd pand met gepleisterde lijstgevel. Voordeur in portiek

Assenstraat 14
Deventer
Onderkelderd huis met rijke, vier travee├źn brede lijstgevel op hardstenen plint, bekroond door twee traveeen breed fronton. De lijst, boven..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)