Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Rechterdeel van een tegen de noordzijde van de Broederenkerk aan gebouwd verdiepingsloos pand onder schilddak. Lijstgevel in Deventer

Woonhuis

Achter de Broederen 6
7411PS Deventer
Overijssel

Bouwjaar: eerste helft 19e eeuw 1800 eerste helft 19e eeuw


Beschrijving van Rechterdeel van een tegen de noordzijde van de Broederenkerk aan gebouwd verdiepingsloos pand onder schilddak. Lijstgevel

Rechterdeel van een tegen de noordzijde van de Broederenkerk aangebouwd verdiepingsloos pand onder schilddak. Lijstgevel, XIX A. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12384
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Rechterdeel van een tegen de noordzijde van de Broederenkerk aan gebouwd verdiepingsloos pand onder schilddak. Lijstgevel in Deventer

Huis met gepleisterde topgevel; oorspronkelijk hoog voorhuis

Achter de Broederen 4
Deventer
Huis met gepleisterde topgevel; oorspronkelijk hoog voorhuis.

Linkerdeel van een tegen de noordzijde van de Broederenkerk aan gebouwd onderkelderd verdiepingloos pand onder schilddak. Lijstgevel. Dakkapel met een ..

Achter de Broederen 8
Deventer
Linkerdeel van een tegen de noordzijde van de Broederenkerk aangebouwd onderkelderd verdiepingloos pand onder schilddak. Lijstgevel. Dakkape..

Huis met gepleisterde topgevel; ontpleisterde top met vlechtingen op bakstenen tandlijst. Houten pui tot middendeur

Achter de Broederen 2
Deventer
Huis met gepleisterde topgevel; ontpleisterde top met vlechtingen op bakstenen tandlijst. Houten pui tot middendeur. XVII-XIX.

Pand met 17e-eeuwse achtergevel

Smedenstraat 46
Deventer
Fors HOEKPAND met aan de achterzijde fraai bewaarde in jaarankers 1634 gedateerde tuitgevel, voorzien van muizetand, vlechtingen en kleine v..

Huis met in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels

Smedenstraat 25
Deventer
Huis met in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels; de toppinakel met geprofileerde natuurstenen dekplaat. Ontlastingsbogen. B..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)