Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gepleisterde topgevel; ontpleisterde top met vlechtingen op bakstenen tandlijst. Houten pui tot middendeur in Deventer

Woonhuis

Achter de Broederen 2
7411PS Deventer
Overijssel

Bouwjaar: 17e-18e eeuw


Beschrijving van Huis met gepleisterde topgevel; ontpleisterde top met vlechtingen op bakstenen tandlijst. Houten pui tot middendeur

Huis met gepleisterde topgevel; ontpleisterde top met vlechtingen op bakstenen tandlijst. Houten pui tot middendeur. XVII-XIX. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12382
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gepleisterde topgevel; ontpleisterde top met vlechtingen op bakstenen tandlijst. Houten pui tot middendeur in Deventer

Huis met gepleisterde topgevel; oorspronkelijk hoog voorhuis

Achter de Broederen 4
Deventer
Huis met gepleisterde topgevel; oorspronkelijk hoog voorhuis.

Rechterdeel van een tegen de noordzijde van de Broederenkerk aan gebouwd verdiepingsloos pand onder schilddak. Lijstgevel

Achter de Broederen 6
Deventer
Rechterdeel van een tegen de noordzijde van de Broederenkerk aangebouwd verdiepingsloos pand onder schilddak. Lijstgevel, XIX A.

Linkerdeel van een tegen de noordzijde van de Broederenkerk aan gebouwd onderkelderd verdiepingloos pand onder schilddak. Lijstgevel. Dakkapel met een ..

Achter de Broederen 8
Deventer
Linkerdeel van een tegen de noordzijde van de Broederenkerk aangebouwd onderkelderd verdiepingloos pand onder schilddak. Lijstgevel. Dakkape..

Broederenkerk

Broederenstraat 20
Deventer
De Broederenkerk. Oorspronkelijk kloosterkerk van de Deventer Min- derbroeders, thans R.K. parochiekerk van de H. Lebuinus. In zijn huidige ..

Huis met in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels

Smedenstraat 25
Deventer
Huis met in- en uitgezwenkte topgevel voorzien van drie pinakels; de toppinakel met geprofileerde natuurstenen dekplaat. Ontlastingsbogen. B..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)