Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand achter eenvoudige, uit mooi metselwerk opgetrokken lijstgevel. Late Empireramen; in de lijst verdiepte velden. Stoephek met gebeeldhouwde palen in Delft

Woonhuis

Voorstraat 65
2611JL Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: ca. 1800 1800 ca. 1800


Beschrijving van Pand achter eenvoudige, uit mooi metselwerk opgetrokken lijstgevel. Late Empireramen; in de lijst verdiepte velden. Stoephek met gebeeldhouwde palen

Pand achter eenvoudige, uit mooi metselwerk opgetrokken lijstgevel (ca. 1800). Late Empireramen; in de lijst verdiepte velden. Stoephek met gebeeldhouwde palen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12211
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand achter eenvoudige, uit mooi metselwerk opgetrokken lijstgevel. Late Empireramen; in de lijst verdiepte velden. Stoephek met gebeeldhouwde palen in Delft

Pand met lijstgevel. De vensters van de benedenverdieping hebben geprofileerde houten omlijstingen; de verdiepingsvensters hoofdgestellen. Lage bovenv ..

Voorstraat 67
Delft
Pand met lijstgevel (XIXb). De vensters van de benedenverdieping hebben geprofileerde houten omlijstingen; de verdiepingsvensters hoofdgeste..

Pand met eenvoudige lijstgevel. Getoogde keldervensters, deur met bovenlicht en consoles in rijk gesneden omlijsting en Empireramen met geprofileerde ..

Voorstraat 63
Delft
Pand met eenvoudige lijstgevel (ca. 1800). Getoogde keldervensters, deur met bovenlicht en consoles in rijk gesneden omlijsting en Empireram..

Pand met lijstgevel. Benedengedeelte gepleisterd; in de verdieping hoge Empireramen. Hoog schilddak met dakkapel

Voorstraat 61
Delft
Pand met lijstgevel (XIXa). Benedengedeelte gepleisterd; in de verdieping hoge Empireramen. Hoog schilddak met dakkapel.

Pand met eenvoudige, gepleisterde lijstgevel

Voorstraat 64
Delft
Pand met eenvoudige, gepleisterde lijstgevel (XIX).

Pand met gepleisterde tuitgevel

Voorstraat 55
Delft
Pand (XVII?) met gepleisterde tuitgevel.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)