Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met lijstgevel. Benedengedeelte gepleisterd; in de verdieping hoge Empireramen. Hoog schilddak met dakkapel in Delft

Woonhuis

Voorstraat 61
2611JL Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: eerste kwart 19e eeuw 1800 eerste kwart 19e eeuw


Beschrijving van Pand met lijstgevel. Benedengedeelte gepleisterd; in de verdieping hoge Empireramen. Hoog schilddak met dakkapel

Pand met lijstgevel (XIXa). Benedengedeelte gepleisterd; in de verdieping hoge Empireramen. Hoog schilddak met dakkapel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12209
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met lijstgevel. Benedengedeelte gepleisterd; in de verdieping hoge Empireramen. Hoog schilddak met dakkapel in Delft

Pand met eenvoudige lijstgevel. Getoogde keldervensters, deur met bovenlicht en consoles in rijk gesneden omlijsting en Empireramen met geprofileerde ..

Voorstraat 63
Delft
Pand met eenvoudige lijstgevel (ca. 1800). Getoogde keldervensters, deur met bovenlicht en consoles in rijk gesneden omlijsting en Empireram..

Pand met gepleisterde tuitgevel

Voorstraat 55
Delft
Pand (XVII?) met gepleisterde tuitgevel.

Pand achter eenvoudige, uit mooi metselwerk opgetrokken lijstgevel. Late Empireramen; in de lijst verdiepte velden. Stoephek met gebeeldhouwde palen

Voorstraat 65
Delft
Pand achter eenvoudige, uit mooi metselwerk opgetrokken lijstgevel (ca. 1800). Late Empireramen; in de lijst verdiepte velden. Stoephek met ..

Pand met tuitgevel

Voorstraat 53
Delft
Pand (XVII?) met tuitgevel.

Pand met lijstgevel. De vensters van de benedenverdieping hebben geprofileerde houten omlijstingen; de verdiepingsvensters hoofdgestellen. Lage bovenv ..

Voorstraat 67
Delft
Pand met lijstgevel (XIXb). De vensters van de benedenverdieping hebben geprofileerde houten omlijstingen; de verdiepingsvensters hoofdgeste..

Kaart & Routeplanner


Foto's (7)