Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met gesausd trapgeveltje met onder de top een geprofileerde waterlijst. Geblokte ontlastingsbogen, natuurstenen banden en sierankers in Delft

Woonhuis

Voorstraat 5
2611JJ Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw 1600 17e eeuw


Beschrijving van Pand met gesausd trapgeveltje met onder de top een geprofileerde waterlijst. Geblokte ontlastingsbogen, natuurstenen banden en sierankers

Pand met gesausd trapgeveltje (XVII) met onder de top een geprofileerde waterlijst. Geblokte ontlastingsbogen, natuurstenen banden en sierankers. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12200
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met gesausd trapgeveltje met onder de top een geprofileerde waterlijst. Geblokte ontlastingsbogen, natuurstenen banden en sierankers in Delft

Pand met eenvoudige lijstgevel

Voorstraat 7
Delft
Pand met eenvoudige lijstgevel (XIX A).

Pand met gevel, waarin geblokte ontlastingsbogen en sierankers, onder rechte lijst. Bij de restauratie werden een pui en een roedenverdeling in 18e-ee ..

Voorstraat 3
Delft
Pand (XVIIa) met gevel, waarin geblokte ontlastingsbogen en sierankers, onder rechte lijst. Bij de restauratie werden een pui en een roedenv..

Hoekpand Oudekerkstraat met tot tuitgevel gewijzigde topgevel en boven de verdiepingsvensters geblokte ontlastingsbogen. Tegen de gepleisterde zijgeve ..

Voorstraat 1
Delft
Hoekpand Oudekerkstraat (XVIIa) met tot tuitgevel gewijzigde topgevel en boven de verdiepingsvensters geblokte ontlastingsbogen. Tegen de ge..

Poelbrug

Voorstraat 1
Delft
Over het water van de Voorstraat bij het koor van de Oude Kerk. Gemetselde boogbrug (XVIII?) met ijzeren balusterleuningen. Sluitsteen met j..

Sint Stevensbrug

Voorstraat 1
Delft
Aan het einde van de Voorstraat bij de Kolk. Gemetselde boogbrug (XVIII?) met balusterleuningen.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)