Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand van parterre met twee verdiepingen onder dwars schilddak in Delft

Woonhuis

Verwersdijk 53
2611NE Delft
Zuid Holland


Beschrijving van Pand van parterre met twee verdiepingen onder dwars schilddak

Pand van parterre met twee verdiepingen onder dwars schilddak. Lijstgevel met in de kroonlijst verdiepte velden en zware Lod. XIV-consoles. Geprofileerde vensterdorpels. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12176
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand van parterre met twee verdiepingen onder dwars schilddak in Delft

Pand onder dwars zadeldak

Verwersdijk 59
Delft
Pand XVIIId onder dwars zadeldak.

Pand , van vijf vensterassen, parterre en verdieping onder dwars schilddak. Deuromlijsting met oude deur en hoofdgestel. In de verdieping negenruitssc ..

Verwersdijk 63
Delft
Pand, ca. 1800, van vijf vensterassen, parterre en verdieping onder dwars schilddak. Deuromlijsting met oude deur en hoofdgestel. In de verd..

Hoekpand Vissteeg van parterre en twee verdiepingen onder hoog schilddak. Lijstgevel met gesneden Lod. XIV-consoles in de kroonlijst

Verwersdijk 47
Delft
Hoekpand Vissteeg van parterre en twee verdiepingen onder hoog schilddak. Lijstgevel (XVIIIb) met gesneden Lod. XIV-consoles in de kroonlijs..

Rapenbloembrug

Verwersdijk 116
Delft
Inleiding Vaste VOETGANGERSBRUG, genaamd Rapenbloembrug, uit 1891, vermoedelijk naar ontwerp van gemeentearchitect C.J. de Bruyn Kops. De ..

Pand et verdieping en dwars schilddak, waarin dakkapel met vleugelstukken. Vensters met zes- en vierruitsramen. Houten kroonlijst

Verwersdijk 100
Delft
Pand, XIXa, met verdieping en dwars schilddak, waarin dakkapel met vleugelstukken. Vensters met zes- en vierruitsramen. Houten kroonlijst.

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)