Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoekpand Vissteeg van parterre en twee verdiepingen onder hoog schilddak. Lijstgevel met gesneden Lod. XIV-consoles in de kroonlijst in Delft

Woonhuis

Verwersdijk 47
2611ND Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: tweede kwart 18e eeuw


Beschrijving van Hoekpand Vissteeg van parterre en twee verdiepingen onder hoog schilddak. Lijstgevel met gesneden Lod. XIV-consoles in de kroonlijst

Hoekpand Vissteeg van parterre en twee verdiepingen onder hoog schilddak. Lijstgevel (XVIIIb) met gesneden Lod. XIV-consoles in de kroonlijst. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12175
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoekpand Vissteeg van parterre en twee verdiepingen onder hoog schilddak. Lijstgevel met gesneden Lod. XIV-consoles in de kroonlijst in Delft

Pand van parterre met twee verdiepingen onder dwars schilddak

Verwersdijk 53
Delft
Pand van parterre met twee verdiepingen onder dwars schilddak. Lijstgevel met in de kroonlijst verdiepte velden en zware Lod. XIV-consoles. ..

Pand onder dwars zadeldak

Verwersdijk 59
Delft
Pand XVIIId onder dwars zadeldak.

Rapenbloembrug

Verwersdijk 116
Delft
Inleiding Vaste VOETGANGERSBRUG, genaamd Rapenbloembrug, uit 1891, vermoedelijk naar ontwerp van gemeentearchitect C.J. de Bruyn Kops. De ..

Pand , van vijf vensterassen, parterre en verdieping onder dwars schilddak. Deuromlijsting met oude deur en hoofdgestel. In de verdieping negenruitssc ..

Verwersdijk 63
Delft
Pand, ca. 1800, van vijf vensterassen, parterre en verdieping onder dwars schilddak. Deuromlijsting met oude deur en hoofdgestel. In de verd..

Pand et verdieping en dwars schilddak, waarin dakkapel met vleugelstukken. Vensters met zes- en vierruitsramen. Houten kroonlijst

Verwersdijk 100
Delft
Pand, XIXa, met verdieping en dwars schilddak, waarin dakkapel met vleugelstukken. Vensters met zes- en vierruitsramen. Houten kroonlijst.

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)