Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met verdieping onder schilddak. Lijstgevel waarin boven twee T-vensters. Deur met gietijzeren roostervulling en medaillon in Delft

Woonhuis

Pluympot 2
2611LZ Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e eeuw


Beschrijving van Pand met verdieping onder schilddak. Lijstgevel waarin boven twee T-vensters. Deur met gietijzeren roostervulling en medaillon

18e eeuws pand met verdieping onder schilddak. Lijstgevel waarin boven twee T-vensters. Deur met gietijzeren roostervulling en medaillon. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12163
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met verdieping onder schilddak. Lijstgevel waarin boven twee T-vensters. Deur met gietijzeren roostervulling en medaillon in Delft

Hoekpand met verdieping, onder zadeldak, aan achterzijde een schilddak met ingezwenkte topgevel. Beneden vensters met roedenverdeling in geprofileerde ..

Pluympot 2
Delft
18e eeuws hoekpand met verdieping, onder zadeldak, aan achterzijde een schilddak met ingezwenkte topgevel. Beneden vensters met roedenverdel..

Pand met verdieping onder schilddak

Rietveld 50
Delft
Vermoedelijk 18e eeuws PAND met verdieping onder schilddak. Lijstgevel, gepleisterd, met blokgroeven; waarin T-vensters in geprofileerde oml..

Pand met verdieping onder dwarsgeplaatst zadeldak

Rietveld 6
Delft
Vermoedelijk 18e eeuws pand met verdieping onder dwarsgeplaatst zadeldak; vlechtingen in top van rechterzijgevel. Lijstgevel, met gepleister..

Hoekpand met verdieping onder schilddak. Gepleisterde voorgevel in de 19e eeuw vervangen met blokgroeven

Rietveld 8
Delft
18e eeuws hoekpand met verdieping onder schilddak. Gepleisterde voorgevel in de 19e eeuw vervangen met blokgroeven, schuifvensters met roede..

Schoolgebouw, voormalige gemeenteschool voor jongens in stijl van het Eclecticisme

Verwersdijk 8
Delft
Inleiding SCHOOLGEBOUW, voormalige gemeenteschool voor jongens, gebouwd in 1874 in de stijl van het Eclecticisme naar ontwerp van gemeentea..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)