Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met verdieping onder dwarsgeplaatst zadeldak in Delft

Woonhuis

Rietveld 6
2611LL Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: vermoedelijk 18e eeuw


Beschrijving van Pand met verdieping onder dwarsgeplaatst zadeldak

Vermoedelijk 18e eeuws pand met verdieping onder dwarsgeplaatst zadeldak; vlechtingen in top van rechterzijgevel. Lijstgevel, met gepleisterde pui met blokgroeven, deur met gietijzeren roostervulling, geprofileerde puibalk; schuifvensters in verdieping. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12160
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met verdieping onder dwarsgeplaatst zadeldak in Delft

Hoekpand met verdieping onder schilddak. Gepleisterde voorgevel in de 19e eeuw vervangen met blokgroeven

Rietveld 8
Delft
18e eeuws hoekpand met verdieping onder schilddak. Gepleisterde voorgevel in de 19e eeuw vervangen met blokgroeven, schuifvensters met roede..

Hoekpand met verdieping, onder zadeldak, aan achterzijde een schilddak met ingezwenkte topgevel. Beneden vensters met roedenverdeling in geprofileerde ..

Pluympot 2
Delft
18e eeuws hoekpand met verdieping, onder zadeldak, aan achterzijde een schilddak met ingezwenkte topgevel. Beneden vensters met roedenverdel..

Pand met verdieping onder schilddak. Lijstgevel waarin boven twee T-vensters. Deur met gietijzeren roostervulling en medaillon

Pluympot 2
Delft
18e eeuws pand met verdieping onder schilddak. Lijstgevel waarin boven twee T-vensters. Deur met gietijzeren roostervulling en medaillon.

Pand met verdieping onder schilddak

Rietveld 50
Delft
Vermoedelijk 18e eeuws PAND met verdieping onder schilddak. Lijstgevel, gepleisterd, met blokgroeven; waarin T-vensters in geprofileerde oml..

Schoolgebouw, voormalige gemeenteschool voor jongens in stijl van het Eclecticisme

Verwersdijk 8
Delft
Inleiding SCHOOLGEBOUW, voormalige gemeenteschool voor jongens, gebouwd in 1874 in de stijl van het Eclecticisme naar ontwerp van gemeentea..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)