Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoekpand Baljuwsteeg. Schilddak en lijstgevel met Lod. XIV- consoles, in de lijst doorstotende bovenvensters, geprofileerde raamdorpels en deur met pilasteromlijsting in Delft

Woonhuis

Oude Delft 178
2611HH Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: tweede kwart 18e eeuw


Beschrijving van Hoekpand Baljuwsteeg. Schilddak en lijstgevel met Lod. XIV- consoles, in de lijst doorstotende bovenvensters, geprofileerde raamdorpels en deur met pilasteromlijsting

Hoekpand Baljuwsteeg. Schilddak en lijstgevel XVIIIb met Lod. XIV- consoles, in de lijst doorstotende bovenvensters, geprofileerde raamdorpels en deur met pilasteromlijsting. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12115
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoekpand Baljuwsteeg. Schilddak en lijstgevel met Lod. XIV- consoles, in de lijst doorstotende bovenvensters, geprofileerde raamdorpels en deur met pilasteromlijsting in Delft

Pand van twee vensterassen en twee verdiepingen onder schilddak

Oude Delft 176
Delft
Pand van twee vensterassen en twee verdiepingen onder schilddak. Eenvoudige, gepleisterde lijstgevel met geprofileerde vensteromlijstingen e..

Pand op de hoek van de Baljuwsteeg, parterre met verdieping en twee evenwijdige dwarse schilddaken, zes vensterassen

Oude Delft 180
Delft
Laat-middeleeuws pand op de hoek van de Baljuwsteeg. Parterre met verdieping en twee evenwijdige dwarse schilddaken. Zes vensterassen. De re..

Pand onder dwars zadeldak, parterre met twee verdiepingen, vier vensterassen. Strakke, sobere lijstgevel. Stoep met vroeg 19e-eeuwse stoephek

Oude Delft 174
Delft
Pand onder dwars zadeldak, parterre met twee verdiepingen, vier vensterassen. Strakke, sobere lijstgevel (midden XIX). Stoep met vroeg 19e e..

In den Pluym

Oude Delft 172
Delft
Pand met gepleisterde lijstgevel (XIX A) met lage bovenverdieping. Verdiepingsvensters met zesruitsvensters uit de bouwtijd.

Pand onder schilddak

Oude Delft 170
Delft
Pand onder schilddak. Parterre met twee verdiepingen. Eenvoudige lijstgevel (XIXA) met deuromlijsting van pilasters en hoofdgestel. De boven..

Kaart & Routeplanner


Foto's (5)