Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pakhuis met hoge, gepleisterde puntgevel, waarin kleine vensters in rijen van vijf en vier ter verlichting van de zolders in Delft

Gebouw

Oude Delft 96
2611CE Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: mogelijk 16e eeuw


Beschrijving van Pakhuis met hoge, gepleisterde puntgevel, waarin kleine vensters in rijen van vijf en vier ter verlichting van de zolders

Pakhuis (XVI?) met hoge, gepleisterde puntgevel, waarin kleine vensters in rijen van vijf en vier ter verlichting van de zolders. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12086
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pakhuis met hoge, gepleisterde puntgevel, waarin kleine vensters in rijen van vijf en vier ter verlichting van de zolders in Delft

Pand van parterre, verdieping en zolderverdieping

Oude Delft 94
Delft
Pand (XVIII?) van parterre, verdieping en zolderverdieping. Rechts een deur met mooi gesneden kalf en bovenlicht in Lod. XVI-vormen. De vens..

Pand met eenvoudige lijstgevel

Oude Delft 98
Delft
Pand met eenvoudige lijstgevel (XIXA). De parterre heeft een getoogde deuromlijsting XIXc.

Poortgebouw met bovenwoning behorende bij het kerkcomplex

Oude Delft 100
Delft
Inleiding POORTGEBOUW met BOVENWONING behorende bij het kerkcomplex dat verder bestaat uit de naar ontwerp van architect L. Couvée in 1896..

Genestetkerk

Oude Delft 102
Delft
Inleiding Remonstrantse KERK, Génestetkerk, onderdeel van het kerkcomplex dat verder bestaat uit een poortgebouw met bovenwoningen uit 190..

Pand met lijstgevel

Oude Delft 90
Delft
Pand (XVIII ?) met lijstgevel (XIXc). Souterrain, bel-etage en verdieping. De bel-etage heeft vensters met hoofdgestellen. Getande kroonlijs..

Kaart & Routeplanner


Foto's (4)