Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met schilddak en lijstgevel met oude pui. Stoep met stoeppaal in Delft

Woonhuis

Oude Delft 225
2611HD Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: ca. 1800 1800 ca. 1800


Beschrijving van Pand met schilddak en lijstgevel met oude pui. Stoep met stoeppaal

Pand met schilddak en lijstgevel (ca. 1800) met oude pui. Stoep met stoeppaal. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 12044
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met schilddak en lijstgevel met oude pui. Stoep met stoeppaal in Delft

Pand met lage bovenverdieping en schilddak. Gepleisterde lijstgevel. Stoeppaal

Oude Delft 227
Delft
Pand met lage bovenverdieping en schilddak. Gepleisterde lijstgevel (XIXb). Stoeppaal.

Hoekpand Bagijnensteeg. Twee panden, elk onder een schilddak en met gepleisterde lijstgevels met in de kroonlijst liggende vensters

Oude Delft 229
Delft
Hoekpand Bagijnensteeg. Twee panden, elk onder een schilddak en met gepleisterde lijstgevels (XIXb) met in de kroonlijst liggende vensters.

Pand met hoog, dwars schilddak en gesausde lijstgevel van vijf vensterassen. Gesneden deur, Lod. XVI in pilasteromlijsting. Stoep met stoeppalen

Oude Delft 221
Delft
PAND (XVII-XVIII) met hoog, dwars schilddak en gesausde lijstgevel (XIXA) van vijf vensterassen. Gesneden deur, Lod. XVI in pilasteromlijsti..

Breed pand van parterre en verdieping onder dwars zadeldak. Gepleisterde lijstgevel van vijf vensterassen. Geprofileerde, houten vensteromlijstingen

Oude Delft 217
Delft
Breed pand van parterre en verdieping onder dwars zadeldak. Gepleisterde lijstgevel (midden XIX) van vijf vensterassen. Geprofileerde, houte..

Pand met dubbele trapgevel, waarin geblokte ontlastingsbogen en, in het beneden deel van de rechter gevel, een geprofileerd en geblokt boogje van de o ..

Bagijnhof 118
Delft
Pand met dubbele trapgevel, waarin geblokte ontlastingsbogen en, in het beneden deel van de rechter gevel, een geprofileerd en geblokt boogj..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)