Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met puntgevel waarvan de top met vlechtingen, kruis- en tweelichtskozijnen met luiken in Delft

Woonhuis

Oude Delft 65
2611BC Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: eerste helft 17e eeuw (pand) eerste kwart 14e eeuw (onderpui)


Beschrijving van Pand met puntgevel waarvan de top met vlechtingen, kruis- en tweelichtskozijnen met luiken

PAND met puntgevel (XVIIA), waarvan de top met vlechtingen, kruis- en tweelichtskozijnen met luiken. Onderpui XIVa. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 11988
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met puntgevel waarvan de top met vlechtingen, kruis- en tweelichtskozijnen met luiken in Delft

Pand met puntgevel. Topgevel met vlechtingen, houten kruis- en tweelichtskozijnen en luiken. Onderpui

Oude Delft 67
Delft
Pand met puntgevel (XVIIA), identiek aan nr. 65. Topgevel met vlechtingen, houten kruis- en tweelichtskozijnen en luiken. Onderpui XIXa.

Sint-Barbaraklooster

Oude Delft 55
Delft
St. Barbaraklooster. Kloostergebouwen (XVI), bestaande uit een langgerekte zuidelijke vleugel met steunberen en spitsboognissen, waarin hout..

Pand met eenvoudig lijstgeveltje. Onderpui met hardsteen bekleed geprofileerde houten vensteromlijstingen in de verdieping met hoofdgestellen

Oude Delft 14
Delft
Pand met eenvoudig lijstgeveltje (midden XIX). Onderpui met hardsteen bekleed geprofileerde houten vensteromlijstingen in de verdieping met ..

Pand onder hoog schilddak. Gepleisterde lijstgevel, waarin geprofileerde houten vensteromlijstingen. Stoep met mooie, gecanneleerde stoeppalen

Oude Delft 16
Delft
Pand (XVII?) onder hoog schilddak. Gepleisterde lijstgevel (midden XIX), waarin geprofileerde houten vensteromlijstingen. Stoep met mooie, g..

Pand met strakke lijstgevel ter breedte van vijf vensterassen ca

Oude Delft 71
Delft
Pand met strakke lijstgevel ter breedte van vijf vensterassen ca. 1800. Vensters met geprofileerde dorpels en geprofileerde houten omlijstin..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)