Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Deftig puntgaaf herenhuis van parterre met verdieping en ter breedte van vijf assen. Deuromlijsting met pilasters en hoofdgestel met consoles. Oorspronkelijke Empireramen. De gevel wordt bekroond door .. in Delft

Woonhuis

Noordeinde 31
2611KG Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: eerste kwart 19e eeuw


Beschrijving van Deftig puntgaaf herenhuis van parterre met verdieping en ter breedte van vijf assen. Deuromlijsting met pilasters en hoofdgestel met consoles. Oorspronkelijke Empireramen. De gevel wordt bekroond door ..

Deftig puntgaaf herenhuis (XIXa) van parterre met verdieping en ter breedte van vijf assen. Deuromlijsting met pilasters en hoofdgestel met consoles. Oorspronkelijke Empireramen. De gevel wordt bekroond door een zware kroonlijst. Stoephek met hardstenen palen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 11950
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Deftig puntgaaf herenhuis van parterre met verdieping en ter breedte van vijf assen. Deuromlijsting met pilasters en hoofdgestel met consoles. Oorspronkelijke Empireramen. De gevel wordt bekroond door .. in Delft

Hoog herenhuis van parterre met twee verdiepingen en dwars schilddak. Breedte vier vensterassen

Noordeinde 30
Delft
Hoog herenhuis van parterre met twee verdiepingen en dwars schilddak. Breedte vier vensterassen. Lijstgevel XIXa. In de verdieping zes- en a..

Pand van twee vensterassen met lage zolderverdieping en hoog schilddak

Noordeinde 18
Delft
Pand van twee vensterassen met lage zolderverdieping en hoog schilddak. Eenvoudige lijstgevel XIXA.

Pand met eenvoudige lijstgevel

Noordeinde 16
Delft
Pand met eenvoudige lijstgevel XIXA. Parterre met verdieping en zolderverdieping, drie vensterassen. Oorspronkelijke deur met geprofileerde ..

Pand van parterre met verdieping ter breedte van drie assen

Noordeinde 14
Delft
Pand van parterre met verdieping ter breedte van drie assen. Eenvoudige lijstgevel XIXA. Deuromlijsting door pilasters met hoofdgestel. Oors..

Eenvoudige lijstgevel voor een pand van parterre, verdieping en zolderverdieping, ter breedte van drie vensterassen

Noordeinde 12
Delft
Eenvoudige lijstgevel (XIXA) voor een pand van parterre, verdieping en zolderverdieping, ter breedte van drie vensterassen. Schilddak; deuro..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)