Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met aan de achterzijde oorspronkelijke gevel, waarin vensters met zesruitsschuiframen, de top gewijzigd in Delft

Woonhuis

Markt 28
2611GV Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw (pand) 19e eeuw (top gewijzigd) 16e eeuw (oudere overkraging) laatste kwart 19e eeuw (lijstgevel)


Beschrijving van Pand met aan de achterzijde oorspronkelijke gevel, waarin vensters met zesruitsschuiframen, de top gewijzigd

Pand (XVII) met aan de achterzijde oorspronkelijke gevel, waarin vensters met zesruitsschuiframen, de top gewijzigd XIX. Oudere overkraging (XVI). Aan de Marktzijde eenvoudige lijstgevel XIXd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 11911
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met aan de achterzijde oorspronkelijke gevel, waarin vensters met zesruitsschuiframen, de top gewijzigd in Delft

Pand waarbij de oude topgevel verloren ging

Markt 30
Delft
PAND (XVIIa) met aan de Marktzijde gevel met natuurstenen banden en geblokte ontlastingsbogen boven de verdiepingsvensters, afgedekt met een..

Pand op de hoek van de bonte ossteeg

Markt 24
Delft
Pand (XVII) op de hoek van de Bonte Ossteeg. Voorhuis onder schilddak, dat achter aansluit tegen een gepleisterde puntgevel. Aan de Markt ee..

Pand onder een schilddak, dat achter aansluit tegen een gepleisterde puntgevel

Markt 32A
Delft
Pand (XVII?) onder een schilddak, dat achter aansluit tegen een gepleisterde puntgevel. De voorgevel met pleistering, lage bovenverdieping o..

Hoekpand Bonte Ossteeg. Huis onder schilddak met aan de Marktzijde lijstgevel ca. 1800 en aan de achterzijde gevel uit de bouwtijd onder rechte kroonl ..

Markt 20
Delft
Hoekpand Bonte Ossteeg. Huis (XVII) onder schilddak met aan de Marktzijde lijstgevel ca. 1800 en aan de achterzijde gevel uit de bouwtijd on..

Pand onder schilddak, dat aan de achterzijde wordt afgesloten door een puntgevel

Markt 34
Delft
Pand (XVII) onder schilddak, dat aan de achterzijde wordt afgesloten door een puntgevel. Voorgevel onder rechte lijst (XIXA).

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)