Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand waarvan parterre samengetrokken tot een winkelruimte met het naastgelegen 14/16 in Delft

Woonhuis

Markt 18
2611GT Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw


Beschrijving van Pand waarvan parterre samengetrokken tot een winkelruimte met het naastgelegen 14/16

Pand (XVII), waarvan parterre samengetrokken tot een winkelruimte met het naastgelegen 14/16. Hierboven aan de Marktzijde een eenvoudige lijstgevel (XIX A) en aan de achterzijde de oorspronkelijke gevel, afgedekt met een kroonlijst. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 11908
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand waarvan parterre samengetrokken tot een winkelruimte met het naastgelegen 14/16 in Delft

Hoekpand Bonte Ossteeg. Huis onder schilddak met aan de Marktzijde lijstgevel ca. 1800 en aan de achterzijde gevel uit de bouwtijd onder rechte kroonl ..

Markt 20
Delft
Hoekpand Bonte Ossteeg. Huis (XVII) onder schilddak met aan de Marktzijde lijstgevel ca. 1800 en aan de achterzijde gevel uit de bouwtijd on..

Pand op de hoek van de bonte ossteeg

Markt 24
Delft
Pand (XVII) op de hoek van de Bonte Ossteeg. Voorhuis onder schilddak, dat achter aansluit tegen een gepleisterde puntgevel. Aan de Markt ee..

Pand en aan de voorzijde een lijstgevel met stuc-fronton boven de vensters van de

Markt 12
Delft
Pand (XVII) met aan de achterzijde een gepleisterde puntgevel, boven het water overkraagd (op de rechter korbeel; 1567), en aan de voorzijde..

Pand met aan de marktzijde een gepleisterde lijstgevel en aan de achterzijde een boven het water overkraagde gevel onder rechte lijst

Markt 10
Delft
Pand (XVII?) met aan de Marktzijde een gepleisterde lijstgevel en aan de achterzijde een boven het water overkraagde gevel onder rechte lijs..

Pand met aan de achterzijde oorspronkelijke gevel, waarin vensters met zesruitsschuiframen, de top gewijzigd

Markt 28
Delft
Pand (XVII) met aan de achterzijde oorspronkelijke gevel, waarin vensters met zesruitsschuiframen, de top gewijzigd XIX. Oudere overkraging ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)