Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand en aan de voorzijde een lijstgevel met stuc-fronton boven de vensters van de in Delft

Woonhuis

Markt 12
2611GT Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw


Beschrijving van Pand en aan de voorzijde een lijstgevel met stuc-fronton boven de vensters van de

Pand (XVII) met aan de achterzijde een gepleisterde puntgevel, boven het water overkraagd (op de rechter korbeel; 1567), en aan de voorzijde een lijstgevel (XIXc) met stuc-fronton boven de vensters van de verdieping. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 11907
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand en aan de voorzijde een lijstgevel met stuc-fronton boven de vensters van de in Delft

Pand met aan de marktzijde een gepleisterde lijstgevel en aan de achterzijde een boven het water overkraagde gevel onder rechte lijst

Markt 10
Delft
Pand (XVII?) met aan de Marktzijde een gepleisterde lijstgevel en aan de achterzijde een boven het water overkraagde gevel onder rechte lijs..

Pand bestaande uit een voorhuis aan de markt met gepleisterde lijstgevel en zadeldak tussen puntgevels, evenwijdig aan de straat en een achterhuis ond ..

Markt 6
Delft
Pand (XVII) bestaande uit een voorhuis aan de Markt met gepleisterde lijstgevel en zadeldak tussen puntgevels, evenwijdig aan de straat en e..

Pand met aan de voorzijde een eenvoudige gevel onder rechte lijst en aan de achterzijde een boven het water overkraagde puntgevel

Markt 8
Delft
Pand (XVII) met aan de voorzijde een eenvoudige gevel onder rechte lijst (XVIII B) en aan de achterzijde een boven het water overkraagde pun..

Pand waarvan parterre samengetrokken tot een winkelruimte met het naastgelegen 14/16

Markt 18
Delft
Pand (XVII), waarvan parterre samengetrokken tot een winkelruimte met het naastgelegen 14/16. Hierboven aan de Marktzijde een eenvoudige lij..

Hoekpand Bonte Ossteeg. Huis onder schilddak met aan de Marktzijde lijstgevel ca. 1800 en aan de achterzijde gevel uit de bouwtijd onder rechte kroonl ..

Markt 20
Delft
Hoekpand Bonte Ossteeg. Huis (XVII) onder schilddak met aan de Marktzijde lijstgevel ca. 1800 en aan de achterzijde gevel uit de bouwtijd on..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)