Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met aan de marktzijde een gepleisterde lijstgevel en aan de achterzijde een boven het water overkraagde gevel onder rechte lijst in Delft

Woonhuis

Markt 10
2611GT Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: mogelijk 17e eeuw


Beschrijving van Pand met aan de marktzijde een gepleisterde lijstgevel en aan de achterzijde een boven het water overkraagde gevel onder rechte lijst

Pand (XVII?) met aan de Marktzijde een gepleisterde lijstgevel en aan de achterzijde een boven het water overkraagde gevel onder rechte lijst. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 11906
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met aan de marktzijde een gepleisterde lijstgevel en aan de achterzijde een boven het water overkraagde gevel onder rechte lijst in Delft

Pand en aan de voorzijde een lijstgevel met stuc-fronton boven de vensters van de

Markt 12
Delft
Pand (XVII) met aan de achterzijde een gepleisterde puntgevel, boven het water overkraagd (op de rechter korbeel; 1567), en aan de voorzijde..

Pand bestaande uit een voorhuis aan de markt met gepleisterde lijstgevel en zadeldak tussen puntgevels, evenwijdig aan de straat en een achterhuis ond ..

Markt 6
Delft
Pand (XVII) bestaande uit een voorhuis aan de Markt met gepleisterde lijstgevel en zadeldak tussen puntgevels, evenwijdig aan de straat en e..

Pand met aan de voorzijde een eenvoudige gevel onder rechte lijst en aan de achterzijde een boven het water overkraagde puntgevel

Markt 8
Delft
Pand (XVII) met aan de voorzijde een eenvoudige gevel onder rechte lijst (XVIII B) en aan de achterzijde een boven het water overkraagde pun..

Pand waarvan parterre samengetrokken tot een winkelruimte met het naastgelegen 14/16

Markt 18
Delft
Pand (XVII), waarvan parterre samengetrokken tot een winkelruimte met het naastgelegen 14/16. Hierboven aan de Marktzijde een eenvoudige lij..

De Maen

Markt 4
Delft
Gaaf bewaard koopmanswoonhuis van een tabakshandelaar (XVIIIc) op de hoek tegenover het stadhuis. Pand van parterre, verdieping en zolderver..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)