Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met aan de voorzijde een eenvoudige gevel onder rechte lijst en aan de achterzijde een boven het water overkraagde puntgevel in Delft

Woonhuis

Markt 8
2611GT Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw


Beschrijving van Pand met aan de voorzijde een eenvoudige gevel onder rechte lijst en aan de achterzijde een boven het water overkraagde puntgevel

Pand (XVII) met aan de voorzijde een eenvoudige gevel onder rechte lijst (XVIII B) en aan de achterzijde een boven het water overkraagde puntgevel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 11905
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met aan de voorzijde een eenvoudige gevel onder rechte lijst en aan de achterzijde een boven het water overkraagde puntgevel in Delft

Pand bestaande uit een voorhuis aan de markt met gepleisterde lijstgevel en zadeldak tussen puntgevels, evenwijdig aan de straat en een achterhuis ond ..

Markt 6
Delft
Pand (XVII) bestaande uit een voorhuis aan de Markt met gepleisterde lijstgevel en zadeldak tussen puntgevels, evenwijdig aan de straat en e..

Pand met aan de marktzijde een gepleisterde lijstgevel en aan de achterzijde een boven het water overkraagde gevel onder rechte lijst

Markt 10
Delft
Pand (XVII?) met aan de Marktzijde een gepleisterde lijstgevel en aan de achterzijde een boven het water overkraagde gevel onder rechte lijs..

Pand en aan de voorzijde een lijstgevel met stuc-fronton boven de vensters van de

Markt 12
Delft
Pand (XVII) met aan de achterzijde een gepleisterde puntgevel, boven het water overkraagd (op de rechter korbeel; 1567), en aan de voorzijde..

De Maen

Markt 4
Delft
Gaaf bewaard koopmanswoonhuis van een tabakshandelaar (XVIIIc) op de hoek tegenover het stadhuis. Pand van parterre, verdieping en zolderver..

De Kaerskorf

Markt 2
Delft
Gepleisterd hoekpand ter breedte van twee vensterassen, parterre met twee verdiepingen, zadeldak tussen puntgevels, (in oorsprong XVI). Tege..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)