Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand onder schilddak, dat aan de voor- en achterzijde gepleisterde gevels onder rechte kroonlijsten bezit in Delft

Woonhuis

Markt 69
2611GS Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: 1657


Beschrijving van Pand onder schilddak, dat aan de voor- en achterzijde gepleisterde gevels onder rechte kroonlijsten bezit

Pand onder schilddak, dat aan de voor- en achterzijde gepleisterde gevels onder rechte kroonlijsten bezit. In de voorgevel boven de onderpui twee gevelstenen met leeuwenmaskers, waaronder "anno 1657" en in het midden een gebeeldhouwde cartouche met opschrift. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 11893
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand onder schilddak, dat aan de voor- en achterzijde gepleisterde gevels onder rechte kroonlijsten bezit in Delft

Pand onder schilddak

Markt 67
Delft
Pand (XVI) onder schilddak. Aan de Marktzijde een eenvoudige, gepleisterde onder rechte lijst en aan de achterzijde een bakstenen gevel, waa..

Pand met aan de voorzijde eenvoudige lijstgevel verhoogd met een verdieping en zolderverdieping tezelfdertijd dat de voorgevel

Markt 71
Delft
Pand met aan de voorzijde eenvoudige lijstgevel (XIXc) en achter een gepleisterde gevel op onderkraging met korbelen (XVI), verhoogd met een..

Pand met aan de achterzijde een gepleisterde puntgevel en aan de marktzijde een lijstgevel met lage bovenverdieping

Markt 65
Delft
Pand (XVII) met aan de achterzijde een gepleisterde puntgevel en aan de Marktzijde een lijstgevel met lage bovenverdieping (XIXA).

Pandje van parterre met verdieping en met schilddak

Markt 75
Delft
Pandje van parterre met verdieping en met schilddak (XVIII?). Voor en achter eenvoudige gevels onder rechte lijsten.

Pand onder schilddak en met aan de marktzijde een eenvoudige lijstgevel

Markt 63
Delft
Pand (XVII?) onder schilddak en met aan de Marktzijde een eenvoudige lijstgevel (XIXA). Aan de achterzijde een gepleisterde lijstgevel.

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)