Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand onder schilddak en met aan de markt en aan de oude langendijk eenvoudige gevels onder rechte lijsten in Delft

Woonhuis

Markt 27
2611GP Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: mogelijk 18e eeuw


Beschrijving van Pand onder schilddak en met aan de markt en aan de oude langendijk eenvoudige gevels onder rechte lijsten

Pand onder schilddak (XVIII?) en met aan de Markt en aan de Oude Langendijk eenvoudige gevels onder rechte lijsten. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 11879
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand onder schilddak en met aan de markt en aan de oude langendijk eenvoudige gevels onder rechte lijsten in Delft

Pand onder hoog schilddak en met aan de marktzijde eenvoudige lijstgevel

Markt 29
Delft
Pand (XVIIIB) onder hoog schilddak en met aan de Marktzijde eenvoudige lijstgevel. De onderpui heeft gesneden Lod. XIV-consoles en voor de p..

Winkelwoonhuis met winkelpui in de trant van het Neo-Classicisme

Markt 23
Delft
Inleiding WINKELWOONHUIS uit de tweede helft van de negentiende eeuw met winkelpui in de trant van het Neo-Classicisme. Het pand ligt aan ..

Pand met aan de marktzijde een dwars schilddak en aan de oude langendijk een zadeldak tegen puntgevel

Markt 31
Delft
Pand met aan de Marktzijde een dwars schilddak en aan de Oude Langendijk een zadeldak tegen puntgevel (XVIII). De voorgevel is eenvoudig en ..

Teemsbrug

Oude Kerkstraat 1
Delft
Aan het begin van de Oude Langendijk bij de Markt. Gemetselde boogbrug met ijzeren balusterleuningen, blijkens sluitsteen uit 1760, vernieuw..

Stadsboterhuis

Markt 17
Delft
Stadsboterhuis. Aan de westwand van de Markt schuin achter het stadhuis gelegen sober bouwwerk met bakstenen lijstgevel, voorzien van brede ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)