Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met eenvoudige lijstgevel in Delft

Woonhuis

Jacob Gerritstraat 1
2611ES Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: midden 19e eeuw 1850 midden 19e eeuw


Beschrijving van Pand met eenvoudige lijstgevel

Pand met eenvoudige lijstgevel (midden XIX). (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 11790
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met eenvoudige lijstgevel in Delft

Pand met lijstgevel, met hoofdgestellen boven de vensters en kroonlijst met klossen. Gave onderpui met kleine roedenverdeling en gesneden bovenlicht

Brabantse Turfmarkt 95
Delft
Pand met lijstgevel, gedateerd 1831, met hoofdgestellen boven de vensters en kroonlijst met klossen. Gave onderpui met kleine roedenverdelin..

Pand met puntgevel, voorzien van vlechtingen

Jacob Gerritstraat 1
Delft
Pand met 17e eeuwse puntgevel, voorzien van vlechtingen. Geprofileerde natuurstenen afdekplaat op de top. Inwendig houtskelet, rustend op de..

Pand met hoge lijstgevel. Gave winkelpui uit tweede helft 17e eeuwmet entresol. In de pui verdiepte panelen en boven de deur reliëf met voorstellin ..

Brabantse Turfmarkt 87
Delft
Pand (XVI?) met hoge lijstgevel. Gave winkelpui (XVIIIB) met entresol. In de pui verdiepte panelen en boven de deur reliëf met voorstelling..

Pakhuis

Kromstraat 33
Delft
Inleiding PAKHUIS, gebouwd 1876 in opdracht van de voormalige Tabaks-, Koffie- en Theehandel Fa. Schilte. Het pakhuis hoorde oorspronkelijk..

Pand met gepleisterde topgevel met langs de contouren gebeeldhouwde festoenen en daarboven rijk uitgevoerde voluutconsoles

Brabantse Turfmarkt 88
Delft
Pand met gepleisterde topgevel (XVIIB) met langs de contouren gebeeldhouwde festoenen en daarboven rijk uitgevoerde voluutconsoles.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)