Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Laag pandje van parterre en verdieping met zadeldak tussen Breestraat 2 en 4. Gepleisterde lijstgevel met zesruitsschuiframen in Delft

Woonhuis

Breestraat 2 A
2611CB Delft
Zuid Holland


Beschrijving van Laag pandje van parterre en verdieping met zadeldak tussen Breestraat 2 en 4. Gepleisterde lijstgevel met zesruitsschuiframen

Laag pandje van parterre en verdieping met zadeldak tussen Breestraat 2 en 4. Gepleisterde lijstgevel met zesruitsschuiframen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 11747
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Laag pandje van parterre en verdieping met zadeldak tussen Breestraat 2 en 4. Gepleisterde lijstgevel met zesruitsschuiframen in Delft

Terugspringend lid achter Oude Delft 2, dat met het oostelijk belendende in de rooilijn staande blok een geheel vormt. IJsselstenen lijstgevels, waari ..

Breestraat 2
Delft
Terugspringend lid achter Oude Delft 2, dat met het oostelijk belendende in de rooilijn staande blok een geheel vormt. IJsselstenen lijstgev..

Hoekpand Breestraat, pand met gepleisterde zijgevel, waarin muurankers en Empire-ramen

Koornmarkt 1
Delft
Hoekpand Breestraat. Pand (XVII?) met gepleisterde zijgevel, waarin muurankers en Empire-ramen. Voorgevel (XIXA) onder lijst en met schuifra..

Sint Jacobsbrug

Koornmarkt 1
Delft
Over de Koornmarkt ter hoogte van de Breestraat. Gemetselde boogbrug (XVIII?) met ijzeren balusterleuningen.

Voormalig gerechtsgebouw

Korte Geer 11
Delft
Inleiding In 1906-1907, in opdracht van het Ministerie van Justitie gebouwd onderkomen voor het KANTONGERECHT, oorspronkelijk met DIENSTWON..

Pakhuis met getoogde vensters en sierankers

Koornmarkt 3
Delft
Pakhuis (midden XIX) met getoogde vensters en sierankers.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)