Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Terugspringend lid achter Oude Delft 2, dat met het oostelijk belendende in de rooilijn staande blok een geheel vormt. IJsselstenen lijstgevels, waarin twaalfruits-schuiframen. Schilddak op het voorui .. in Delft

Woonhuis

Breestraat 2
2611CB Delft
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Terugspringend lid achter Oude Delft 2, dat met het oostelijk belendende in de rooilijn staande blok een geheel vormt. IJsselstenen lijstgevels, waarin twaalfruits-schuiframen. Schilddak op het voorui ..

Terugspringend lid achter Oude Delft 2, dat met het oostelijk belendende in de rooilijn staande blok een geheel vormt. IJsselstenen lijstgevels, waarin twaalfruits-schuiframen. Schilddak op het vooruitspringende deel (XVIII). (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 11746
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Terugspringend lid achter Oude Delft 2, dat met het oostelijk belendende in de rooilijn staande blok een geheel vormt. IJsselstenen lijstgevels, waarin twaalfruits-schuiframen. Schilddak op het voorui .. in Delft

Laag pandje van parterre en verdieping met zadeldak tussen Breestraat 2 en 4. Gepleisterde lijstgevel met zesruitsschuiframen

Breestraat 2A
Delft
Laag pandje van parterre en verdieping met zadeldak tussen Breestraat 2 en 4. Gepleisterde lijstgevel met zesruitsschuiframen.

Hoekpand Breestraat onder schilddak. Voor en achtergevels onder rechte lijsten; IJsselstenen zij- en achtergevels. Deur met eenvoudige pilasteromlijst ..

Oude Delft 2
Delft
Hoekpand Breestraat (XVIII) onder schilddak. Voor en achtergevels onder rechte lijsten; IJsselstenen zij- en achtergevels. Deur met eenvoudi..

Pand onder schilddak en met lijstgevel

Oude Delft 4
Delft
Pand onder schilddak en met lijstgevel (ca. 1800).

Huis, met zadeldak tussen puntgevels. Parterre met verdieping; vijf vensterassen; middenrisaliet. De met een kroonlijst afgedekte, gepleisterde gevel. ..

Oude Delft 6
Delft
Huis, in oorsprong XVI, met zadeldak tussen puntgevels. Parterre met verdieping; vijf vensterassen; middenrisaliet. De met een kroonlijst af..

Hoekpand Breestraat, pand met gepleisterde zijgevel, waarin muurankers en Empire-ramen

Koornmarkt 1
Delft
Hoekpand Breestraat. Pand (XVII?) met gepleisterde zijgevel, waarin muurankers en Empire-ramen. Voorgevel (XIXA) onder lijst en met schuifra..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)