Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, gepleisterd huis met rechte daklijst, rieten zadeldak, opkamer, dwarshuis in Cothen

Boerderij

De Brink 5
3945BE Cothen (gemeente Wijk bij Duurstede)
Utrecht


Beschrijving van Boerderij, gepleisterd huis met rechte daklijst, rieten zadeldak, opkamer, dwarshuis

Boerderij, gepleisterd huis met rechte daklijst, rieten zadeldak, opkamer, dwarshuis. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 11516
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, gepleisterd huis met rechte daklijst, rieten zadeldak, opkamer, dwarshuis in Cothen

Verdiepingsloos pand onder zadeldak; gepleisterde rechte gevel. Vensters met luiken behangen. Vormt een geheel met de buurnummers 1, 2, en 3

De Brink 4
Cothen (Gemeente Wijk bij Duurstede)
Verdiepingsloos pand onder zadeldak; gepleisterde rechte gevel. Vensters met luiken behangen, XIX. Vormt een geheel met de buurnummers 1, 2,..

Drie verdiepingsloze panden onder een zadeldak; nr. 1 en 2 met ongepleisterde lijstgevel; nr. 3 met gepleisterde rechte gevel. De vensters met luiken ..

De Brink 2
Cothen (Gemeente Wijk bij Duurstede)
Drie verdiepingsloze panden onder een zadeldak; nr. 1 en 2 met ongepleisterde lijstgevel; nr. 3 met gepleisterde rechte gevel. De vensters m..

Herberg van Friesland: schuur

De Brink 6
Cothen (Gemeente Wijk bij Duurstede)
Onderdeel 1: boerderij Omschrijving BOERDERIJ, 'Herberg van Friesland' geheten, onderdeel van het gelijknamige boerderijcomplex. De boer..

Herberg van Friesland: stenen stal

De Brink 6
Cothen (Gemeente Wijk bij Duurstede)
Onderdeel 2: stenen stal Omschrijving STENEN STAL, onderdeel van het boerderijcomplex 'Herberg van Friesland'. Blijkens het jaartal in ..

Herberg van Friesland: erf

De Brink 6
Cothen (Gemeente Wijk bij Duurstede)
Onderdeel 3: erf Omschrijving Het ERF van het boerderijcomplex 'Herberg van Friesland' vertoont niet de gebruikelijke opzet van een boe..

Kaart & Routeplanner


Foto's (2)