Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoge tuitgevel met rollaag voor huis van parterre, verdieping en zolderverdieping. Sierankers. Stoep met stoeppalen in Brielle

Woonhuis

Maarland Zuidzijde 4
3231CJ Brielle
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e eeuw


Beschrijving van Hoge tuitgevel met rollaag voor huis van parterre, verdieping en zolderverdieping. Sierankers. Stoep met stoeppalen

Hoge tuitgevel (XVIII) met rollaag voor huis van parterre, verdieping en zolderverdieping. Zoldervenster met roeden in stijl XVIII. Sierankers. Stoep met stoeppalen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 10756
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoge tuitgevel met rollaag voor huis van parterre, verdieping en zolderverdieping. Sierankers. Stoep met stoeppalen in Brielle

Hoekpand van parterre, verdieping en zolderverdieping en moderne zijgevel. Ingezwenkte lijstgevel. Gevelsteen met vers (afbeelding van de vis van Tobi ..

Maarland Zuidzijde 2
Brielle
Hoekpand van parterre, verdieping en zolderverdieping en moderne zijgevel. Ingezwenkte lijstgevel (midden XIX). Gevelsteen met vers (afbeeld..

Huis met brede, gepleisterde lijstgevel, opgesierd met stuc

Maarland Zuidzijde 6
Brielle
Huis met brede, gepleisterde lijstgevel, opgesierd met stuc XIXd. In de verdieping schuiframen. Oorspronkelijk twee huizen met schilddaken. ..

Huis met puntgevel met empire-ramen en stoep

Maarland Zuidzijde 9
Brielle
Huis met puntgevel (XIXa) met Empire-ramen en stoep.

Huis met brede, gepleisterde tuitgevel

Maarland Zuidzijde 13
Brielle
Huis met brede, gepleisterde tuitgevel (XIXa).

Woonhuis van parterre en verdieping onder zadeldak tussen puntgevels

Maarland Noordzijde 8
Brielle
Woonhuis XIX a? van parterre en verdieping onder zadeldak tussen puntgevels. Puibalk geprofileerd; onderpui gewijzigd. Empire-ramen. Kroonli..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)