Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Hoekpand van parterre, verdieping en zolderverdieping en moderne zijgevel. Ingezwenkte lijstgevel. Gevelsteen met vers (afbeelding van de vis van Tobias (Tobias 11:13-17) en jaartal. Stoep met stoephe .. in Brielle

Woonhuis

Maarland Zuidzijde 2
3231CJ Brielle
Zuid Holland

Bouwjaar: midden 19e eeuw 1612 (jaartal)


Beschrijving van Hoekpand van parterre, verdieping en zolderverdieping en moderne zijgevel. Ingezwenkte lijstgevel. Gevelsteen met vers (afbeelding van de vis van Tobias (Tobias 11:13-17) en jaartal. Stoep met stoephe ..

Hoekpand van parterre, verdieping en zolderverdieping en moderne zijgevel. Ingezwenkte lijstgevel (midden XIX). Gevelsteen met vers (afbeelding van de vis van Tobias (Tobias 11:13-17) en jaartal 1612. Stoep met stoephek. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 10755
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Hoekpand van parterre, verdieping en zolderverdieping en moderne zijgevel. Ingezwenkte lijstgevel. Gevelsteen met vers (afbeelding van de vis van Tobias (Tobias 11:13-17) en jaartal. Stoep met stoephe .. in Brielle

Huis met brede, gepleisterde lijstgevel, opgesierd met stuc

Maarland Zuidzijde 6
Brielle
Huis met brede, gepleisterde lijstgevel, opgesierd met stuc XIXd. In de verdieping schuiframen. Oorspronkelijk twee huizen met schilddaken. ..

Hoge tuitgevel met rollaag voor huis van parterre, verdieping en zolderverdieping. Sierankers. Stoep met stoeppalen

Maarland Zuidzijde 4
Brielle
Hoge tuitgevel (XVIII) met rollaag voor huis van parterre, verdieping en zolderverdieping. Zoldervenster met roeden in stijl XVIII. Sieranke..

Huis met puntgevel met empire-ramen en stoep

Maarland Zuidzijde 9
Brielle
Huis met puntgevel (XIXa) met Empire-ramen en stoep.

Huis met brede, gepleisterde tuitgevel

Maarland Zuidzijde 13
Brielle
Huis met brede, gepleisterde tuitgevel (XIXa).

Woonhuis van parterre en verdieping onder zadeldak tussen puntgevels

Maarland Noordzijde 8
Brielle
Woonhuis XIX a? van parterre en verdieping onder zadeldak tussen puntgevels. Puibalk geprofileerd; onderpui gewijzigd. Empire-ramen. Kroonli..

Kaart & Routeplanner

Route naar Hoekpand van parterre, verdieping en zolderverdieping en moderne zijgevel. Ingezwenkte lijstgevel. Gevelsteen met vers (afbeelding van de vis van Tobias (Tobias 11:13-17) en jaartal. Stoep met stoephe .. in Brielle

Foto's (1)