Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Woonhuis van parterre en verdieping onder een dak met het nr. 3. Blauwe stoep. Achtergevel belangrijk voor situatie van de kerk in Brielle

Woonhuis

Langestraat 5
3231VH Brielle
Zuid Holland

Bouwjaar: 19e eeuw


Beschrijving van Woonhuis van parterre en verdieping onder een dak met het nr. 3. Blauwe stoep. Achtergevel belangrijk voor situatie van de kerk

Woonhuis (XIX) van parterre en verdieping onder een dak met het nr. 3. Blauwe stoep. Achtergevel belangrijk voor situatie van de kerk. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 10681
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Woonhuis van parterre en verdieping onder een dak met het nr. 3. Blauwe stoep. Achtergevel belangrijk voor situatie van de kerk in Brielle

Woonhuis van parterre en verdieping onder een dak met het nr. 5. Blauwe stoep. Achtergevel belangrijk voor situatie van de kerk

Langestraat 3
Brielle
Woonhuis (XIX) van parterre en verdieping onder een dak met het nr. 5. Blauwe stoep. Achtergevel belangrijk voor situatie van de kerk.

Woonhuis van alleen parterre met dwars zadeldak, waarin twee dakvensters met vleugelstukken. Blauwe stoep met hekken. Achtergevel belangrijk voor situ ..

Langestraat 7
Brielle
Woonhuis (midden XIX) van alleen parterre met dwars zadeldak, waarin twee dakvensters met vleugelstukken. Blauwe stoep met hekken. Achtergev..

Woonhuis van parterre en verdieping met zadeldak. Gevel beklampt met machinale steen. Vensters met roedenverdeling. Achtergevel belangrijk voor situat ..

Langestraat 1
Brielle
Woonhuis van parterre en verdieping met zadeldak. Gevel beklampt met machinale steen. Vensters met roedenverdeling ca. 1800. Achtergevel bel..

Woonhuis van parterre en verdieping, met zadeldak. Stoep met kleine blauwe stenen

Langestraat 9
Brielle
Woonhuis van parterre en verdieping, gevel midden XIX, met zadeldak. In de parterre schuiframen (XIX A). In het bovenlicht een levensboom. S..

Huis met gepleisterde lijstgevel met moderne attiek

Langestraat 11
Brielle
Huis met gepleisterde lijstgevel (XIX B) met moderne attiek. Achtergevel belangrijk voor situatie van de kerk.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)